Jump to content
CCleaner Community Forums

JDPower

Experienced Members
  • Content Count

    3,372
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JDPower

  • Rank
    May contain traces of sarcasm
  • Birthday 20/05/1977

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    England

Recent Profile Visitors

2,589 profile views
  1. It worked Certainly goes down as one of the more unusual issues I've come across lol, and would have driven me mad if I'd not actually noticed the battery tray was moving. And thanks for the suggestions guys :)
  2. It's nothing to do with anything running, it's resetting the time when it's been left off for a while, exactly as you would expect with a dead bios battery. Yeah, I have a multimeter (electronics used to be my thing many moons ago). As I said, the batteries were brand new (bought new as I also thought the ones I was using were maybe duff stock), proper brand from a proper shop (and dated, so not old stock). So opened it up tonight. Checked the battery voltage of the one I'd put in, and was registering virtually full, so wasn't some strange battery issue (I had considered maybe there
  3. My laptop keeps losing the system time, have replaced the BIOS battery a few times now and it doesn't seem to fix it for long. The current battery has only been in about a week or two, and already the system clock is resetting on every restart again (brand new, proper brand battery). Anything obvious spring to mind before I take it all to bits looking for a physical fault? (I did check the battery contacts when I put the last battery in and it appears to making perfectly good contact with the battery)
  4. I have done now (160 notifications in), but not ideal as I subscribe there for notifications of Piriform updates and I can't be the only one subscribed there getting an email fired at them for every post ever made, for a second time (And on a side note, surely risks email servers deciding piriform emails are spam due to volume being fired out)
  5. Aaaand the inbox overload has started AGAIN. About 100 emails so far, and still coming
  6. Probably long overdue, but just wanted to say thank you to Trium for being a one man Firefox notification service for us here
  7. I actually agree with this point. If this were any other software we would be kicking off about it installing spyware without user permission. That the software in question is (formerly) reputable should make no difference. Also it's becoming increasingly difficult to believe the "fix coming soon" that has been promised for a ridiculous time now is anything other than deliberate delaying to keep up Avast installs. It's such a simple fix that it is inconceivable to believe that a billion dollar company couldn't have fixed it straight away, let alone a year or two down the line!
  8. Yeah, I occasionally use (current version of) Tor and the difference doesn't bother me much. Just laziness and sticking with what I'm used to. But as my laptop also uses Win7 I can't really stick with an old browser as of today anyway, so not updating FF sharpish would be lazy AND dumb lol
  9. I'm still on the last pre-Quantum release on laptop, so FF is still quite delightful lol. Though I think I've given it long enough for addons that broke with FF60 to become functional again. Plus I quite like the privacy and anti-tracking functionality being added to FF at present, so will finally be making the jump to the NEW 'delightful' Firefox at some point. Probably
  10. Who wrote this? Mozilla or a dodgy chinese junkware dev
  11. I know I don't come here much anymore, but this is going too far
  12. I spoke too soon, another 34 emails this morning
  13. Well it does have a habit of sending 2 email notifications for any new post there, but 200 (or 212 to be precise) is a little OTT
  14. Well it SEEMS to have stopped now, none for the last two hours
  15. I'm getting one for every thread ever started in the announcements section. A small selection (there's 212 in total, so far):
×
×
  • Create New...