Jump to content
CCleaner Community Forums
thomasmarschall@mac.com

run-time error '0'

Recommended Posts

I think you should do print-screen and upload maybe.

 

I think applications coded in Visual Basic used to spit out messages containing something similiar to "Run-time error '0'" sometimes.

 

Maybe it is a bug...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Start > Run...

regsrv32 C:\Program Files\CCleaner\CCListbar.ocx

 

 

I'm having the same issue. I tried this (note it's spelled "regsvr32", not "regsrv32"), but it's still giving the error. I can launch it fine in a VM which is similarly configured (XP SP2, Symantec Antivirus).

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same issue. I tried this (note it's spelled "regsvr32", not "regsrv32"), but it's still giving the error. I can launch it fine in a VM which is similarly configured (XP SP2, Symantec Antivirus).

 

Download DAF. Scroll down the page, and download the Full Version.

 

1. Once installed, open DAF and click Tools > Repair Permissions > click Go > then reboot.

2. Open DAF again > tick all of the boxes in the "Registration Center" > click Go > Reboot.

 

Did this work?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...