Jump to content
CCleaner Community Forums

UPS software problem.


Recommended Posts

Hi, i'm new here and hello. Please help.

Win7 show a WayTech UPSmatDB9 under devices for my CPS 1400VA UPS, problem is that the software cannot see the ups.
I've installed Winpower, UPS tools and CPS Powermeter but no communication between them and UPS. I'm using a usb printer cable to connect UPS to PC, win7 see ups but software don't.
Another thing is when i disconnect the 220v, the pc keeps running on the batteries but my monitor shuts down (black screen)

Link to post
Share on other sites
  • Moderators

Is the software for windows 7. iirc win7 used battery settings in power, when a ups is detected.

 

ADVICE FOR USING CCleaner'S REGISTRY INTEGRITY SECTION

DON'T JUST CLEAN EVERYTHING THAT'S CHECKED OFF.

Do your Registry Cleaning in small bits (at the very least Check-mark by Check-mark)

ALWAYS BACKUP THE ENTRY, YOU NEVER KNOW WHAT YOU'LL BREAK IF YOU DON'T.

CCLEANER, RECUVA, DEFRAGGLER AND SPECCY DOCUMENTATION CAN BE FOUND AT  https://support.piriform.com/hc/en-us and  https://www.ccleaner.com/docs

Pro users file a PRIORITY SUPPORT request at https://support.piriform.com/hc/en-us/requests/new

link to WINAPP2.INI explanation

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...