Jump to content
CCleaner Community Forums

streetwolf

Experienced Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by streetwolf

  1. It was installing Edge Chromium that in addition to adding an Edge Chromium entry to CCleaner it also added the Google Chrome entry. I know because I uninstalled Edge Chromium and both entries no longer appear in CCleaner. A good thing to know for the future.
  2. I recently installed the portable version of Google Chrome in order to test something on it that didn't work in Firefox. There was no traditional install of the portable version as far as it showing up in Programs and features, just an extraction of the files contained within the executable I noticed that after installing the portable Google Chrome I had an entry in the Custom Clean section called Google Chrome. I figure it was created due to the portable Google Chrome install. I no longer needed the portable version so I just deleted the folder. There is no uninstall in Programs and Features because it is the portable version as I already mentioned. The entry is still in CCleaner. I deleted a Google Chrome entry in my Registry although I needed to run as TrustedInstaller because I could not delete it. Kept getting permission errors and access denied errors. Running as TI enabled me to delete it. However, the entry in CCleaner is still there. CCleaner must determine what programs you have by looking somewhere like in folders or the Registry. I am looking to get rid of the entry in CCleaner by any means. Any ideas? On more thing. I recently installed the MS Edge Chromium version. I am thinking that doing this created the Google Chrome entry in CCleaner although I think this is a long shot. The two browsers seem to be distinct from each other.
  3. Piriform said their development team is aware of the problem and a fix might be in the next update. Time will tell.
  4. I paid for CCleaner Pro partly for it's Priority support (4 hours response or less). Well... it's been 24 hours and no response. Is this normal for Piriform? My support question was for this problem... CCleaner 5.54 not detecting or deleting cookies - CCleaner Bug Reporting - Piriform Community Forums
  5. Same issue here. I also reported it to Piriform support. I did some testing with the cookies menu. It appears that if you have any entries in the cookies to keep side there are no cookies on the cookies on computer side. Delete all the cookies on the cookies to keep list and the cookies on computer return.
  6. The latest version of CC no longer displays nor cleans my Firefox 4.0b8pre cookies. I am running the latest nightly of Fx4 Minefield. I went back to an older version of CC (pre v3) and cookies also were not found. Perhaps the cookie database changed recently. Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b8pre) Gecko/20101103 Firefox/4.0b8pre - Build ID: 20101103134607
  7. Found the version check CC is using. It's in compatibility.ini in the default FF profile. [Compatibility] LastVersion=3.7a1pre_20090925042642/20090925042642 LastOSABI=WINNT_x86-msvc LastPlatformDir=C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox LastAppDir=C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox CC checks the LastVersion. Evidently anything above 3.5.x causes CC not to process cookies. Changing it to 3.5 fixes the problem, but FF always recreates this file using whatever version of FF used this profile which in my case is always 3.7. So I got a workaround for now, making LastVersion 3.5 then running CC. This must be done every time I want to clean up my cookies. **** found a better way. I created a file called compatibiliti.ini (notice "i" not "y") and made LastVersion 3.5. I then changed the CC exe to go to my new file. Now I don't have to do anything more as FF leaves this new file alone. btw... this doesn't get me access to Internet History. However I can always clear that in FF.
  8. Using the latest version of CC. The following FF files are not being processed in Minefield which is my default browser at the moment. Cookies Internet History The rest are OK. This always seems to happen with a new version/build of FF. You process the other three files why not these two? Both of these files are the same format as the current version 3.5. If it's a version check can this be disabled? Thanks
  9. I really haven't had the time to nail down what's getting deleted but if you run CC you might have a problem looking at your tasks in Taskscheduler. You'll get error messages. A System Restore didn't even fix the problem. Just a heads up.
  10. Guess there is no official support here.
  11. After a recent nightly build of Firefox 3.5b4Pre CC doesn't show anything for Cookies, History, or Cache. It does however find my Downloads and Form History data. Other then my Cache they are all in the same place namely my Profiles folder. I monitored CC and saw it was finding the right Databases and reads them but for some reason doesn't feel a need to report anything. Perhaps the structure of these DB's have changed.
  12. After a recent nightly build of Firefox 3.5b4Pre CC doesn't show anything in my Cookie DB, History DB, or Cache. It does however find my Downloads and Form History DB's. Other then my Cache they are all in the same place namely my Profiles folder. I monitored CC and saw it was finding the right DB's and read them but for some reason didn't feel a need to report anything. Perhaps the structure of these DB's have changed.
  13. How about an option to clear files from the TIF based on the time they have been there? The last create, last modified and last accessed date/time would be used. This way the TIF can be managed more efficiently.
  14. Using Vista x86 and the latest version of CC. File extensions that have only the sub-key UserChoice are being flagged as unused file extensions. They are not. I think UserChoice is new to Vista. Example: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.wmp] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.wmp\UserChoice] "Progid"="mplayerc.wmv" oops didn't see the bugs forum. Sorry.
×
×
  • Create New...