Jump to content

Niels1991

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Niels1991

  1. you guys have scammed a lot of people (lifetime-licence)

    it is never stated on an invoice that it is not a lifetime license but a one-year subscription
    I therefore expect it to be resolved.
    There are many more people who have scammed you with a lifetime license. If you do not take action to resolve this for us, we will ensure that Piriform Ltd will not exist for long because you have simply scammed people.

  2. 24 minutes ago, RSebire said:

    I brought a lifetime license for myself for a Christmass present to myself..

    And this total scam of a company, now pretends that I never did as such....

    They are theives and liars.

    Incapapable of even saying sorry or admitting it.

    I hope karma catch's up with them.

     

    nothing at all about what they are doing

  3. Op 21-11-2022 om 18:59 zei Dave CCleaner:

    Voor de licenties van vóór 2018 was er slechts 12 maanden onderhoud - dus geen van de licenties geeft recht op klantenondersteuning, Health Check, Software Updater, Driver Updater of Performance Optimizer. Sinds de automatische updates in 2020 aan gratis gebruikers werden gegeven, heeft de meerderheid van de verouderde licentiehouders een upgrade uitgevoerd naar de nieuwe licentie van zijn ze gewoon teruggekeerd naar het gebruik van het gratis product.

    Aangezien we klantgegevens niet voor onbepaalde tijd kunnen bewaren voor mensen die in de meeste gevallen CCleaner Professional al jaren niet meer gebruiken, kunnen oude gegevens van tussentijdse en inactieve klanten regelmatig worden opgeslagen. 

    Ik zie dat je 4 uur geleden contact hebt opgenomen met de ondersteuning, maar de ontvangstbevestiging zou je nog geen enkele reactie hebben gehad (aangezien je prioriteitsondersteuning is opgelost in 2018). Als u nog steeds vertrouwt op de functies voor slim opschonen, plannen en opschonen voor meerdere gebruikers van CCleaner Professional voor Windows, kunt u uw account opnieuw inschakelen - hoewel het waarschijnlijk is dat u een versie gebruikt met de afgelopen 4 jaar beveiligde functies, als u ervoor zorgen dat de up-to-date blijft, van uw browsers wordt niet meer schoongemaakt als u nog steeds een versie ouder dan 5.89 gebruikt - en u zou kunnen doorgaan tot het moment waarop we het einde van de levensduur van het oude licentieplatform beëindigen.

    dit werd nooit vermeld op de facturen!

  4. On 6-11-2022 at 06:59, LouW said:

    Ik heb dit product ook gekocht omdat het een eenmalige aankoop was (2015) die ik op AL mijn thuiscomputers kon gebruiken. Het was van Cleverbridge en het was volledige functieset, software-updates en prioritaire ondersteuning. Nergens wordt melding gemaakt van de vervaldatum. Dit is in het verleden een paar keer naar voren gekomen toen ze een upgrade uitvoerden en ik heb altijd contact met ze opgenomen en ze hebben mijn code opnieuw geactiveerd. Ik heb deze keer niets van ze gehoord (behalve instructies krijgen over het verlengen van mijn "abonnement". Ik wacht weer op hun antwoord en ik hoop dat ze (grootvader) de gebruikers zullen eren die een levenslang product hebben gekocht. 

    what invoices is nothing to find a subscription

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.