2025/05/29にPro Ccleanerを一年契約した井上です
ライセンスキー (Licence Key removed by Admin)
メールアドレス (Email address removed by Admin)
契約以降Cleverbridge参照番号を知らせるメールが届いていません
引落カードを変えたいので、Cleverbridge参照番号を教えてください。
サブスプリクションの管理に入れなくて困っています
早急に対応おねがいします
2025/05/29にPro Ccleanerを一年契約した井上です
ライセンスキー (Licence Key removed by Admin)
メールアドレス (Email address removed by Admin)
契約以降Cleverbridge参照番号を知らせるメールが届いていません
引落カードを変えたいので、Cleverbridge参照番号を教えてください。
サブスプリクションの管理に入れなくて困っています
早急に対応おねがいします
Hi @blackarenn,
I have removed your licence key and email address as you should not post these in a public forum.
I can see you have contacted our support team, but when you submitted the form, you did not click the start chat button.
If you contact our support team via the Contact Us form and click the start chat button this will connect you directly with a member of our team who can assist you with your issue.
機械翻訳で翻訳しました
パブリックフォーラムに投稿しないでくださいので、ライセンスキーとメールアドレスを削除しました。
サポートチームに連絡したことを確認していますが、フォームを送信したときに、チャット開始ボタンをクリックしませんでした。
お問い合わせフォームからサポートチームに連絡して、チャット開始ボタンをクリックすると、問題をサポートできるチームのメンバーに直接おつなぎします。
/>