Bohužel, 7x vyzkoušeno, nečistí ani historii, ani cookies, a neukazuje rozšíření. Přesně jak jste to psal vy. Tak nevím kde je chybička. Nefunguje mi to. Škoda, už jsem si na to zvykl za 10 let, až najednou …buf. Ani snímky obrazovky mi nejdou vložit tady, jak se vám to povedlo?
Bitdefender, Avast antivir, Windows antivir - funguje bez problému.
Jste si jistý, že jste vše udělal správně? Hlavně tu cestu k exe souboru? Je třeba ji zadat tak, jak to máte vy. Tedy cestu, kde máte ten exe soubor CCleaneru. Nikoli tak, jak jsem uvedl na snímku obrazovky (to je jen příklad). Pokud spouštíte 32 bit CCleaner, je nutné zadat cestu k CCleaner.exe, pokud spouštíte 64 bit CCleaner, je třeba zadat cestu k CCleaner64.exe.
Ano vím, zadal jsem tu moji cestu k souboru správně, a nešlo mi to čistit, bohužel. Vyřešil jsem to prozatím odinstalovaním esetu a instalaci bitdefendru (aspoň jej pořádně otestuji a možná když bude dobře fungovat, tak přejdu na něj úplně..), tam není žádný problém.Ale díky za pomoc a rady.
To je zajímavé, že vám to nejde. U mě to po tom přidání do výjimek funguje všude, kde to předtím nešlo. Snad pokud jste cestu zadával ručně, možný nějaký překlep. Já pro vyloučení překlepu zadávám cestu zkopírovanou z průzkumníka apak jen doplním “\CCleaner64.exe”. No nemáte zač, škoda, že vám to nepomohlo. ![]()
ok so I got a reply from CCleaner
I went on X and raised this issue and they said they are fixing it in the next release!
@ukheather This thread is not about the Chrome cleaning issue - this was a totally different issue with ESET Internet Security stopping CCleaner from working as it should.
The issue here was not something that needed changing in CCleaner at all.
The user here has already solved his issue by changing the ESET settings.