Jump to content
CCleaner Community Forums
ropepusher

Printer Gets Lost

Recommended Posts

My HP Photosmart printer gets lost after I use the latest update to CC cleaner (actually, starting with teh November update). After cleaning and then a reboot, the printer is not installed any more and I have to finish installation again. This is getting old real quick.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine does the same thing. I'm using CCleaner 1.39.502 and Vista Home Basic 32-bit and a HP Officejet 7210 with the current HP Vista driver. After I run CCleaner my printer and scanner both disappear. Very annoying.

Share this post


Link to post
Share on other sites

After running the cleaner or the issues scanner?

 

My HP Photosmart printer gets lost after I use the latest update to CC cleaner (actually, starting with teh November update). After cleaning and then a reboot, the printer is not installed any more and I have to finish installation again. This is getting old real quick.

Are you using Vista too?

Share this post


Link to post
Share on other sites
After running the cleaner or the issues scanner?

Are you using Vista too?

No, Windows XP, SP II.

 

I finally uninstalled and wiped away every trace of the HP printer install and CCleaner and started over fresh. No problems since.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My HP Officejet 7310XI will not print after running CCleaner. This started late last year(2006).

HP software version "drv_rub_w01_ENU" 37.4MB. Printer works OK after doing a fresh install

and not running CCleaner. I do miss using CCleaner on my three home XP pro pc's. Wish I had

a fix for this problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I too have had this problem. Mine is limited to the "all in one" application. We have three of these running and I too miss using CCleaner.

Share this post


Link to post
Share on other sites
My HP Officejet 7310XI will not print after running CCleaner. This started late last year(2006).

HP software version "drv_rub_w01_ENU" 37.4MB. Printer works OK after doing a fresh install

and not running CCleaner. I do miss using CCleaner on my three home XP pro pc's. Wish I had

a fix for this problem.

 

 

I got brave and tried CCleaner V1.41.655 on a Vista PC with HP7310XI using Officejet software

version AIO_ CDB_Full_Network_enu 166,988 KB. Printer worked fine for a week until I installed

and ran CCleaner. Wish I knew some way to fix this. Will check my three above PC's for failure.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are there any errors indicating what file or registry entry went missing after running CCleaner, It would be useful to the developers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...