Jump to content
CCleaner Community Forums
sonsie

IE 7.0 favorites

Recommended Posts

I just installed IE 7.0 and when I try to open my favorites, it tells me 'opening 25 will take a long time' How do I get around this? I'm lost without them.

 

sonsie (crap...is there a page refresh or is it gone?)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just installed IE 7.0 and when I try to open my favorites, it tells me 'opening 25 will take a long time' How do I get around this? I'm lost without them.

 

sonsie (crap...is there a page refresh or is it gone?)

 

Your tring to open up every link in your favorites folder at once it seems. Click on the GOLD star on the left side of your tool bar. Then on the links folder if you have your links grouped in folders it will have a drop down list inside each folder of all your links then just click on the link you want to open if you click on the BLUE arrow at the end of each folder you will open up all the links in that folder. Also you can hold your Ctrl key down and click on additional links to open them up in another tab.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well duhhh. I'd see a folder I wanted to open, and immediately go to the right to the blue arrow and click on it. I have no idea why, but it never occurred to me to click on the folder itself - maybe because we didn't with 6.0.

 

Thank you, appreciate you stopping by to answer.

 

sonsie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great glad you figured it out things are just a little different in IE7

Share this post


Link to post
Share on other sites

In my IE V7.0 it is to the right of the displayed site address: post-1268-1163852963_thumb.jpg

 

In View insure you have Toolbars Menu Bar selected :)

post-1268-1163852963_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I too am having problems with IE 7.0 and my favorites. Now when I click on some icons and in the favorites displayed listing, my print command pops up. I used too qliner's hotkeys which had been working well, but now does the same thing. Note that some of the icons do work, but some do note.

 

Short of uninstalling 7.0 or importing favories, where should I look..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...