Jump to content
CCleaner Community Forums
Sign in to follow this  
hazelnut

Forum appearance changes

Recommended Posts

What has happened to the forum?

Now when you click on a subject you cannot see all the posts. You have to then click on yet another link.

When you go on the forum the next day you are going to have to click on lots of links just to read the thread. For people with slow computers this could be a long job.

 

Why the change? I don't see much benfit from it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has this option just been added or has it always been there?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Perhaps a change in the forum software? Just yesterday or was it the day before it wasn't acting right with Opera when editing a post because there was no option to do a quick edit, whereas in Firefox there was no noticable change.

 

Edit: Just noticed the problem I was having is now working correctly in Opera.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The option has always been there and it's always set to Standard. Generally it changes due to a user based change (without realizing it). I see it on a lot of the other forums I visit. It's almost a frequently asked question.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Strange thing is until today when I opened it to reset it, I've never even noticed the options button let alone used it!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...