Jump to content

Notification problem / Inconsistency


Willy2

Recommended Posts

There is problem with the notifications from this forum. This problem has surfaced since the latest CCleaner forum software was installed.

- When I receive an email notification for a new post or or for a new Private Message then I receive only 1 email. But I also receive every now & then an email called "Your CCleaner Community Forums digest" and every "digest" Iis received by me twice (when sent).

- No, I didn't change any settings for the notifications after the last forum software was installed. So, it could be that the forum gets "confused" by the old settings.

System setup: http://speccy.piriform.com/results/gcNzIPEjEb0B2khOOBVCHPc

 

A discussion always stimulates the braincells !!!

Link to comment
Share on other sites

Below a picture of the emails I received today in my emailprogram (Outlook Express Classic) from the CCleaner forum. I received this ".......... Forum Digest" twice. While I receive other notification email(s) only once. The good folks here at CCleaner should investigate why this happens only in this particular situation.

Screenshot_40.png

System setup: http://speccy.piriform.com/results/gcNzIPEjEb0B2khOOBVCHPc

 

A discussion always stimulates the braincells !!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.