Jump to content

Kamo prevents connection to sites on one computer but on another does not.


phobden

Recommended Posts

Kamo prevents connection to sites on one computer but on another does not. I would like to resolve this without disabling tracking protection.
Both computers run windows 10 same version.
The problem arises both in Firefox and Chrome browsers.

Link to comment
Share on other sites

  • Admin

That's very odd, you should seem the behavior on both computers - I assume, at least, that you're referring to this occurring on the same sites on both computers, instead of visiting different sites on the two computers? In that case, it might make sense to see different behavior.

Unfortunately, at this time, Kamo is 'all or nothing', it either works on a browser or does not, it cannot be set to skip some sites but not others. At the moment, the workaround that you can use is to turn off browser protection for a specific browser that you don't commonly use, then use that browser specifically for sites that are not working properly with Kamo.

There are some sites that simply will not work correctly with the browser protection in place, because they rely on, for instance, tracking your browser fingerprint. This is most common, but not exclusive, to banking sites.

With that in mind, you may want to contact our support team, either the Contact Us form here: https://support.piriform.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=86507 or by emailing support@ccleaner.com to provide more information so we can look into the matter further.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, johnccleaner said:

That's very odd, you should seem the behavior on both computers - I assume, at least, that you're referring to this occurring on the same sites on both computers, instead of visiting different sites on the two computers?

 

Thanks for your reply.
Yes Checked the same sites on both computers. (In fact a majority of sites)

Can you think of any setting in windows or firefox that might influence this? Antivirus?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

As I can't get past your mail server (

This message was blocked because its content presents a potential

Here is my reply to email.

PLEASE IGnore logs attached I am not on right computer, Sorry

No debug,install, lilPrivacyAppInitialize logs

-------------------------------------------------------------------------------------------
Google.com/ncr:

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.google.com. SSL received a record that exceeded the maximum permissible length.

Error code: SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG

    The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
    Please contact the web site owners to inform them of this problem.

Learn more…

-------------------------------------------------------------------------------------

Eurosport.com
Same message as google
---------------------------------------------------------------------
Some sites connect without any css formatting eg: www.rts.ch
------------------------------------------------------------------------

Hope this helps$.
Attaching

ErrorLog_20210819_0.txt ErrorLog_20210820_0.txt ErrorLog_20210821_0.txt ErrorLog_20210822_0.txt ErrorLog_20210823_0.txt ErrorLog_20210824_0.txt ErrorLog_20210825_0.txt ErrorLog_20210826_0.txt ErrorLog_20210827_0.txt ErrorLog_20210828_0.txt ErrorLog_20210829_0.txt ErrorLog_20210830_0.txt ErrorLog_20210831_0.txt ErrorLog_20210901_0.txt ErrorLog_20210902_0.txt lil.log lilApp.log lilAppInitialize.log

Edited by phobden
Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

The posted link to rts.ch is also http and not https.

Are these old bookmarks in your browser(s) on that machine? That's one way that can happen.
If that is the case then you need to navigate to the sites and resave the bookmarks (or you could edit the bookmarks to say https:).
And I'd check any/all bookmarks on that machine for both browsers.

*** Out of Beer Error ->->-> Recovering Memory ***

Worried about 'Tracking Files'? Worried about why some files come back after cleaning? See this link:
https://community.ccleaner.com/topic/52668-tracking-files/?tab=comments#comment-300043

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.