Jump to content
CCleaner Community Forums
siffecc

CCleaner crashes on install, won't run at all [bug with 0patch]

Recommended Posts

CCleaner crashes on install, won't run at all since v.5.65

 What operating system are you using? Win7 Pro SP1
What security software are you using?  AVG, 0patch. Disabling both before install didn't help
Are you using the free version of CCleaner? Yes
Did you download from the CCleaner website? Yes
Are there  any instances of CCleaner already running in the Windows TaskManager? No
Does the slim build from here work for you? No

Problem signature:
  Problem Event Name:    APPCRASH
  Application Name:    CCleaner64.exe
  Application Version:    5.66.0.7705
  Application Timestamp:    5ea6ca85
  Fault Module Name:    ntdll.dll
  Fault Module Version:    6.1.7601.24545
  Fault Module Timestamp:    5e0eb67f
  Exception Code:    c0000005
  Exception Offset:    0000000000032ad4
  OS Version:    6.1.7601.2.1.0.256.48
  Locale ID:    1033
  Additional Information 1:    90cf
  Additional Information 2:    90cf76f4b567d42817481f10eea4d1a2
  Additional Information 3:    cb97
  Additional Information 4:    cb97d2f1d321fd1c782b697bbd84ddb9

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Using Windows 10, Firefox

Malwarebytes Premium

Norton 360.

My Install also crashes or doesn't even start to install since v5.64

Never had a problem before even with these running & not disabled. Really miss my ccleaner!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have been having this same problem.  I note that the version of ntdll.dll shown in the problem signature is dated 1/2/2020 (I suspect that it was installed be the final WIN 7 update KB4534310).  Could there be some incompatibility between the newer CCleaner versions and this version of ntdll.dll?

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, I am running 0patch, but i thought I had eliminated that as the problem by excluding CCleaner through the 0patch dashboard and then also by disabling the 0patch agent.  CCleaner continued to crash in either case.  I guess the problem is more subtle than it would seem.  I am leary of mucking about in the registry, and since that didn't work for you I am going to wait for your followup.  Thanks for the heads up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Latest is that they left out a registry modification step in the fix, but after doing that I still haven't gotten it to work. You might should notify them of your problem too - support@0patch.com.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Finally got it working on the PC after 0Patch updated the instructions (see link above) a couple more times! Still not working on laptop though; might need a reboot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Working on laptop now. Had to uninstall 0Patch and CC, then reinstall CC and 0Patch, then do the fixes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...