Jump to content
CCleaner Community Forums
Helge

CCleaner starts with system start but then closes

Recommended Posts

CCleaner starts with System start (that's what I want it to do). The little Icon appears next to the Windows Clock. Sometimes on start  the brush is wiping, sometimes not. But than the little Icon disappeares and I have to start CCleaner again, manually.

I tried deinstalling and reinstalling CCleaner, no difference

Version 5.61 (latest Version), 64 bit
Windows 10, 64 bit
GData Internet Security

Any ideas? Thanks for your help.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds like you checked off the option for run at start-up.  The words used in that option are confusing, it means run a clean at start-up, which is what you are seeing happen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for answering. The option for run at start-up is checked, CCleaner starts automatically and than the Little icon in the sys tray disappears. When I start CCleaner manually, everything is fine. Strange.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It disappears because it cleans automatically, and then closes itself which is the normal operation in 'Options > Settings' for 'Run CCleaner when the computer starts'.

If you want it always running resident go into 'Options > Smart Cleaning'.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...