Jump to content
CCleaner Community Forums

Another 5.61 Update Problem


Recommended Posts

For the last couple weeks, everytime I install 5.61 it runs the first time, then it reverts to 5.60.7307. Additionally several of the links (upgrade, support, etc) take me tpo pages that appear to be properly named (https://secure.ccleaner.com/502/secure.ccleaner.com/502/?cfg=piriform18_ps&recommendation=congrats&x-download=trialDownload&tracking=cj,webGTM&x-congrats=1&scope=checkout&x-subscription=true&cart=s7426:220379&pricerule=list1&tracking=inapptest&x-company=true&x-cart_layout=plan_selector&x-choice_organization=card&x-highlighted_plan=220379&x-psversion=v2?x-source=13&pricerule=list1) but are dead pages. Any idea what's up?

Link to post
Share on other sites
  • Admin
11 hours ago, geffr said:

For the last couple weeks, everytime I install 5.61 it runs the first time, then it reverts to 5.60.7307. 

Okay, this is a strange one. To confirm - this is a paid licence and you are being automatically upgraded ... backwards? Can you confirm which version of Windows you are running (and, if Windows 10, which update - 1809, 1903, etc) please? How long between you using 5.61 and it rolling backwards each time?

(I have also pointed the web team at that mangled link to try and locate what would have done that - thanks for the heads-up on that one)

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...