Jump to content

Endpoint Awaiting Confirmation Issue


Recommended Posts

When I install an agent, it doesn't get reported on the CCleaner Cloud console. The agent says "Computer requires confirmation". When I logon to the web console, I don't get the "Endpoint awaiting confirmation" screen. I am on a trial. Is there an issue with CCleaner Cloud? I'm attaching 2 pictures. Picture 1 is what i should be seeing. Picture 2 is what i actually see on the CCleaner Cloud console. I have opened a support ticket but it hasn't been resolved. I'm hoping posting on here is quicker. Any assistance is much appreciated.

Thank you

Picture 1.png

Picture 2.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

I've bussed this to the attention of ccleaner staff, they should be able to answer this

 

ADVICE FOR USING CCleaner'S REGISTRY INTEGRITY SECTION

DON'T JUST CLEAN EVERYTHING THAT'S CHECKED OFF.

Do your Registry Cleaning in small bits (at the very least Check-mark by Check-mark)

ALWAYS BACKUP THE ENTRY, YOU NEVER KNOW WHAT YOU'LL BREAK IF YOU DON'T.

CCLEANER, RECUVA, DEFRAGGLER AND SPECCY DOCUMENTATION CAN BE FOUND AT  https://support.piriform.com/hc/en-us and  https://www.ccleaner.com/docs

Pro users file a PRIORITY SUPPORT request at https://support.piriform.com/hc/en-us/requests/new

link to WINAPP2.INI explanation

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.