Jump to content
CCleaner Community Forums

CCLeaner keeps askig to "shut down Safari internal process" TWICE, and requests Mac log-in Password


Recommended Posts

Any idea why recently when I run CCleaner it is asking to "stop a Safari Internal Process from running"?  And then it requests my MacBook login password to do this.  And then it asks for it a second time.  The most disconcerting thing is it asks for this EVEN THOUGH SAFARI IS NOT RUNNING.  I have checked using CCLeaner to see what start-up programs are running and Safari is not one of them.  Nor is there any process shown which would relate to Safari.  Is there some other way to determine what the mystery "internal process" is that CCLeaner wants to stop all the time?  Attached are some screenshots of what I mean.  PLEASE ADVISE.

 

 

Link to post
Share on other sites

Any idea why recently when I run CCleaner it is asking to "stop a Safari Internal Process from running"?  And then it requests my MacBook login password to do this.  And then it asks for it a second time.  The most disconcerting thing is it asks for this EVEN THOUGH SAFARI IS NOT RUNNING.  I have checked using CCLeaner to see what start-up programs are running and Safari is not one of them.  Nor is there any process shown which would relate to Safari.  Is there some other way to determine what the mystery "internal process" is that CCLeaner wants to stop all the time?  Attached are some screenshots of what I mean.  PLEASE ADVISE.

Screen Shot 2018-07-10 at 4.26.24 PM.png

Screen Shot 2018-07-10 at 4.26.43 PM.png

Link to post
Share on other sites
  • Moderators

Double thread merged into mac board

Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, Nergal said:

Double thread merged into mac board

Thanks. I tried to edit the first post to add screenshots but no matter how small I made them it was blocking them from being added. So I started over. Would appreciate knowing what's going wrong on CCleaner.

Link to post
Share on other sites
  • Moderators
3 hours ago, gowestwardho said:

Thanks. I tried to edit the first post to add screenshots but no matter how small I made them it was blocking them from being added. So I started over. Would appreciate knowing what's going wrong on CCleaner.

Do you mean this?

https://forum.piriform.com/topic/51931-pasword-required/

 

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...