Jump to content
CCleaner Community Forums

No drives displayed after Update


Recommended Posts

Defraggler Professional Edition v2.22.995 (64-bit) just showed Update Available. Update downloaded and installed. When it reopened no drives were displayed. Setting exclude SSD, unmounted, and removed drives. However it normally displays my internal 1TB SATA hard drive partitions D; and E:, as well as Ext. USB 3.0 3TB hard drive F: (Defraggler Pro set Run as Administrator.)

Shut > Restart but Defraggler Pro v2.22.995 (64-bit) still displays no drives.

 

 

No Drives Listed v2-2-995.jpg

Link to post
Share on other sites

After reading another Forum post about drives incorrectly detected as SSD I temporarily changed settings to enable SSD detection, removable drives, and unmounted drives.

Defraggler Pro then displayed C: (SSD drive reserved for OS), D: (internal 1TB SATA hard drive), F: (external USB3 drive 2TB partition), G: (external USB3 Blu-ray Writer), and H: (virtual optical drive for mounting ISO and IMG files).

When I selected either D or F, Defraggler Pro warning incorrectly  identified selected drive as SSD, actually SATA drives.

Drive E: is mapped memory slot for Canon PIXMA MX922 Multifunction Printer (MFC), Wi-Fi connected to 5G network.

D and F misidentified as SSD actually  SATA.jpg

Edited by ObiJohnKenobi
Edited for clarity and to add Drive E description
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...