Jump to content
CCleaner Community Forums
hazelnut

Malwarebytes issue

Recommended Posts

luckily it wasn't across the board, didn't effect my Premium version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, mta said:

luckily it wasn't across the board, didn't effect my Premium version.

It affected all Premium users who got that update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

well, somehow I dodged that bullet.:blink:

I have the Premium, on my PC every day, MB3 setup to auto-update, never noticed my PC slowing down.

just lucky I guess.

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, mta said:

 

just lucky I guess.

..or you had web protection turned off.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nope, all back to standard settings.

had to turn off application data protection about 6-12months ago due to a MB3 bug that caused Excel errors, that's the only time I've tweaked it, and it's turned back on again now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, mta said:

luckily it wasn't across the board, didn't effect my Premium version.

 

Strange, it did effect mine (3.3.1.2183) used 10gb of RAM on my end. LOL

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...