Jump to content
CCleaner Community Forums
Article_86

This forum has probs. w/ IE 11?

Recommended Posts

I just posted an attachment that cant be seen except in the edit mode.  All I can see is a light grey line where attachment text should be.  I have noticed other anomalies as well.  I don't have this problem on any other site.  - Art

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you're talking about this topic of yours with the persistent registry error being shown I can see the image.

 

And Internet Explorer going back to at least version 8 does have some anomalies on Invision Power Board ("IPB") forums software.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was just concerned that no one else could see it.  I KNOW i'm crazy, I just didn't want everyone else to know.  lol  I'm using Firefox now.  Now the Like This function does not work.  It comes back with "You have reached your quota of positive votes for the day"  I havent been here for days.  Do you think that Adblock Plus/Ghostery/Norton 360 is the culprit?  - Art

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Like function is disabled on the forums.

Could the legend on the button have the words "You Cannot" added to it?

We would probably all like that

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

The Like function is disabled on the forums.

 

 

Could the legend on the button have the words "You Cannot" added to it?

We would probably all like that

It would be easier to just remove the button, which administration has not done yet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...