Jump to content
CCleaner Community Forums
blarty-fargo

v5.10.5373 - crashes on opening

Recommended Posts

Hi all

 

Never seen a CCleaner crash before, but v5.10.5373 64bit crashes when opened for 1st time after booting about 3 times in 5.

 

Nothing in event log.

 

Subsequent opening of CCleaner is ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Antivirus program? Windows Version. Can you recreate the crash consistenty, and if so please present a debug report by running ccleaner with the command-line switch /debug

 

For more information

 

http://www.piriform.com/docs/ccleaner/troubleshooting/running-ccleaner-in-debug-mode

 

Please post the resulting log (again only one showing the crash, others would be useless)

 

While there have been a rash of similar threads, i'm hesitant to link you to them as, in my opinion, these crashes may be unrelated.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

CClearner Free,  v5.10.5373, crashes consistently on first execution, and then starts normally on second execution. I am running Windows 10 Pro 32-Bit. Norton Security 2015 is the antivirus app. Tried new download and install to no avail. The PC is running an AMD Processor. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here, crashes on first start up, then works fine after second launch in windows 7 64 bits. Running on an I5 4690k. Avast free (last version)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have same problem. Use on Windows 10 Pro (64 bits). No 3rd-party antivirus. Windows Defender.

 

Should I use former version instend of latest version?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The developers are aware of the issue, and a new version in eminent (likely in the next few days) so a fix may be in the works (though I have no inside information past educated guessing).

 

Edit:

Lol. I guess I'm a little late on that, new release was today. Can everyone try 5.11 and report back

Share this post


Link to post
Share on other sites

The developers are aware of the issue, and a new version in eminent (likely in the next few days) so a fix may be in the works (though I have no inside information past educated guessing).

 

Edit:

Lol. I guess I'm a little late on that, new release was today. Can everyone try 5.11 and report back

 

Thank you. I'll try for 2 or 3 day and I'll tell you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I've tried 5.11 many time. Never crashed. It work fine. :)

Awesome, thanks for reporting back

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've tried 5.11 many time. Never crashed. It work fine. :)

Me too - I was getting the problem on CCleaner Free,  v5.10.5373, Win 7 Pro 64Bit.

Crashed first time after reboot as per post #5

Now had 5.11.5408 for 3 days - not crashed once - good fix - thank you :)

Edited by Clean MisterB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...