Jump to content
CCleaner Community Forums
Sign in to follow this  
fog06

"Issues" search bug, (Checkboxs are gone).

Recommended Posts

My CCleaner is v1.27.260 - Basic, and OS is WinXP Professional SP2.

 

After Issues search is done and if i get "No Issues were found" and then make new Issues Search and if i now find "Problems", then Checkboxs are gone and i can't unselect problems. Also Mouse context menu does not work.

 

Closing and Re-starting program fixes it, but it happens always again if i some point make "No Issues were found" search.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My CCleaner is v1.27.260 - Basic, and OS is WinXP Professional SP2.

 

After Issues search is done and if i get "No Issues were found" and then make new Issues Search and if i now find "Problems", then Checkboxs are gone and i can't unselect problems. Also Mouse context menu does not work.

 

Closing and Re-starting program fixes it, but it happens always again if i some point make "No Issues were found" search.

 

Hi fog06,

 

Welcome! Try downloading/installing this, and see if that helps. I'll search around, and see if I can find anything else.

 

K

Share this post


Link to post
Share on other sites

If only i have that little bug/problem, then fine.

 

I'am pretty sure that i'am not going to install Visual Basic 6 Runtimes.

1. because this is not my Computer.

2. I did only Clear Temp -folders/files with this great program.

I did look little bit Registry Issues, but i did not fix anything.

Because this PC seems to work, that above (Checkboxs are gone) is only problem i know, and it's a tiny one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If only i have that little bug/problem, then fine.

 

I'am pretty sure that i'am not going to install Visual Basic 6 Runtimes.

1. because this is not my Computer.

2. I did only Clear Temp -folders/files with this great program.

I did look little bit Registry Issues, but i did not fix anything.

Because this PC seems to work, that above (Checkboxs are gone) is only problem i know, and it's a tiny one.

 

You should ask the computer owner to download it. It's a Microsoft download that is needed for many things. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...