Jump to content
CCleaner Community Forums
Sign in to follow this  
kthr33

Internet Explorer Cookies

Recommended Posts

It seems every time I select Run Cleaner the cleaning process sticks in one spot for a long time. This has been the way for quite some time, through many updates. Finally, the other day I actually paid attention to the process. The process always sticks on Internet Explorer. The whole cleaning process took 4:00 minutes and 2:45 was spent on Internet Explorer alone. I never use Internet Explorer, so what could CCleaner be cleaning at that point? Apparently this is something that is unique to my laptop. The other two desktops I use do not stick on Internet Explorer and the cleaning process on those two units is much quicker. Since I am not the sole user on those two units I have no idea if Internet Explorer is ever used on either. All ideas, comments, suggestions any wish to offer will be greatly appreciated. Thanks, K.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What operating system does the machine run?

 

If you open Internet Explorer and clear the cache and temp files form within it and then run CCleaner does it make any difference?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank You hazlenut for considering and responding to my post. I'm running Windows 7 and almost exclusively use Chrome. Very occasionally use Firefox. Excellent suggestion. This eveening I'll try opening Internet Explorer and clearing the cache and temp files to see if it makes a difference. Thanks, K.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ran into this problem yesterday with version 5. So I uninstalled ver. 5 and installed ver. 4.16. Still had the problem, it would get to 37% and stay at 37% for a long time. So I checked out Task manager, tab processes and noticed that I had several dllhost processes running at the same time. So I searched the internet for some answers. Well it seamed that I might have a virus "poweliks",

Down loaded ESETPoweliksCleaner. Ran the program, and sure enough it found the virus. I also down loaded temp file cleaner, then cleaned out all the temp files. Now CCleaner runs like it should.

 

I will point out that I was having a few other problems, i.e. I couldn't down load any thing from the internet with out going in to internet options/security and reset to default settings. My OS was Win 7, IE 11.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...