Jump to content
CCleaner Community Forums

Version 1.20.0.446 exits even in debug no dump?


Recommended Posts

running in debug mode with only graphics exits

driver rolled back and downloaded again same error

 

log shows

 

 

2013-03-24 12:43:30] [iNFO ] TryAddFile C:\Windows\SysWow64\ig4icd32.dll

[2013-03-24 12:43:30] [iNFO ] QueueCallback START

[2013-03-24 12:43:30] [iNFO ] TryAddFile C:\Windows\system32\igfxCoIn_v2189.dll

[2013-03-24 12:43:30] [iNFO ] TryFillDriversFromDrvinfo END

[2013-03-24 12:43:30] [iNFO ] (Video) DeviceVendor=0x8086

[2013-03-24 12:43:30] [iNFO ] (Video) Addr version 8.15.10.2189

[2013-03-24 12:43:30] [iNFO ] (Video) Unknown card (Video Device object not created)

[2013-03-24 12:43:30] [ERROR] (Video) Devices container is empty -> return false

[2013-03-24 12:43:30] [iNFO ] Driver: Driver unload OK.

[2013-03-24 12:43:30] [iNFO ] FillWmiVideo 1 objects

[2013-03-24 12:43:30] [iNFO ] Name=Intel® HD Graphics

[2013-03-24 12:43:30] [iNFO ] DriverVersion=8.15.10.2189

 

 

Graphics

Monitor

Name Generic PnP Monitor on Intel HD Graphics

Current Resolution 1366x768 pixels

Work Resolution 1366x738 pixels

State enabled, primary

Monitor Width 1366

Monitor Height 768

Monitor BPP 32 bits per pixel

Monitor Frequency 60 Hz

Device \\.\DISPLAY1\Monitor0

Intel® HD Graphics

Memory 4294965945 MB ??????

Memory type 2

Driver version 8.15.10.2189

 

has failed since about 5 updates ago no contact from piriform or earlier reported problem

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...