Jump to content

Speccy 1.16.317 not runningin debug mode


MDRedwood

Recommended Posts

I had trouble with the previous version not working if "hard drive" was selected in debug, but this version won't go beyond the window where you select what is to be analysed. No matter which I choose, it then does nothing. (the window disappears then nothing happens).

After a few attempts there are several instances of "Speccy" in task manager. All the logs are completely blank.

 

(Speccy in normal mode freezes just after finding the OS version)

 

Hope you can find the bug!

 

Regards,

Mike

 

Win Vista 32, 3Gb RAM, AMD Turion X2 mobile 2.20 GHz, HP laptop.

Link to comment
Share on other sites

I had trouble with the previous version not working if "hard drive" was selected in debug, but this version won't go beyond the window where you select what is to be analysed. No matter which I choose, it then does nothing. (the window disappears then nothing happens).

After a few attempts there are several instances of "Speccy" in task manager. All the logs are completely blank.

 

(Speccy in normal mode freezes just after finding the OS version)

 

Hope you can find the bug!

 

Regards,

Mike

 

Win Vista 32, 3Gb RAM, AMD Turion X2 mobile 2.20 GHz, HP laptop.

 

I have reported the same problem but found that if all box's tixed it almost works but does not produce a dump either as the program does terminate before starting?

 

see http://forum.piriform.com/index.php?showtopic=35344 maybe you see the error message i also get in the log file

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.