Jump to content
CCleaner Community Forums

Specy not reporting second laptop battery


Recommended Posts

I have a Dell Latitude D830 with 2 batteries; the standard 9-cell battery plus a 2nd media bay battery that goes into the DVD drive slot when the drive is removed.

 

Both batteries are reported correctly on my desktop background with the Sysinternals BGInfo program:

• Battery Name(s): DELL 00

DELL 00

• Battery Charge(s): 100

105 %

 

The following tags are being used to report this data:

<Battery Name> WMI Query SELECT Name FROM Win32_Battery

<Battery Charge> WMI Query SELECT EstimatedChargeRemaining FROM Win32_Battery

 

Specy reports the battery data like this in the Operating System section:

Battery

AC line Online

Battery full time Unknown

Battery Charge % 100 %

Battery State High

Amount of time remaining (sec) Unknown

 

It should be a simple matter to incorporate the WMI Query into Speccy. Hope this info helps.

Silverstone SST-TJ06-B Case, Corsair HX750 P/S, XP Pro SP3, KIS2016
Intel D925XECV2 MB w P4 560J (3.6Ghz), 4GB Crucial DDR2 PC2-5300 Ram
3 x 750 MB HDs, Teac FD-235HF Floppy, 2 Plextor PX-716SA DVD's (SATA)
ATI Radeon X1800XT (512Mb 256-bit GDDR3), 2 Dell 2405FPW 24" 1920x1200 LCDs
2 Dell AS500 14W Soundbars, configured to give L, C & R Audio Channels
Adaptec AHA-2930CU PCI Ultra SCSI Ctrlr, HP4C SCSI Scanner (NOT Chinese)

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...