Jump to content
CCleaner Community Forums

Process Aborted Not Enough Space On Disk


Recommended Posts

I've been getting this error for at least 6 months now, and through every Defraggler update that's occurred in that time.

 

I'm using WinXP SP3. While there was plenty of space on the disk I was using at the time the error began to occur, I've since updated to a WD5001 SATA drive and, in the 52GB partition I'm using, 33GB are free. Same problem.

 

I did save the error message screen using Paint. Sorry, it's tiny and I don't know how to make it larger.

 

Any help would be appreciated.

Link to post
Share on other sites

Assuming you have installed defraggler :-

You are dependant upon the registry and that is where bad things can happen.

 

I suggest unzipping to a different location the Portable version of defraggler and trying that.

You do not need to uninstall the installed version, just do not have it running at the same time.

 

If that still fails then try an earlier version of defraggler.

You can go back almost 4 years from

http://filehippo.com...aggler/history/

 

If an earlier version fails now, and previously it was good, that indicates your computer has become incompatible.

I would put my money on another of Microsoft's Windows Update fiascos.

Link to post
Share on other sites

Defragging the remaining files via the list after the error does work. I had read in the forum that someone else with the same problem did that, so I gave it a try..

 

I'll first try the portable version, then go back and install a version from a year ago, if necessary.

 

Thanks for the suggestions

Link to post
Share on other sites
  • Moderators

The usual cause of Defraggler throwing up that one is not because of insufficient free space, but because of insufficient contiguous free space, linked to the fact that "Move large files to the end of the drive" is selected and the drive contains some very large files.

 

In your case your screenshot seems to indicate that may not be the case.

 

The guys have already suggested the other option, so that's all I've got.

Link to post
Share on other sites

Well, after running some programs that might have cleaned up the registry a bit, I went back to Version 1.21.209, and that ran fine. But it was a pretty light defrag, so I'll wait and see how it does after a week or so. If that's OK, then I'll gradually install newer versions until I either run into trouble or get to the most current version without problems. I'll report back.

 

Thanks for the advice.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...