Jump to content
CCleaner Community Forums

Speccy 1.11.256 worked, now crashes / 265 crashes


Recommended Posts

I had used Speccy 1.11 without issue on one particular PC - this one.

 

Today I upgraded to 1.11.265, and it immediately crashed. I rebooted for the same result.

 

I uninstalled 1.11.265 and downgrade installed the previously successful 1.11.256 - same result, immediately dumps.

 

 

It occurs to me the only change since the last time I used Speccy is that I have added a USB 3.0 card (NEC Brand), prior to this, all was OK.

 

 

I have the dump files if support would like them? I cannot 'attach' them either as *.dmp, or in a *.rar (and within the size limitation shown)

 

Regards,

Joe

 

M.Sc, (Electronics)., CCNP., MCSD., MCSE., ITIL., CSA HP-UX., CNA., MCP., CCNA. & Australian National Drag Racing Association Licensed

Link to post
Share on other sites
  • Moderators

The devs read these posts so will see your dump files.

 

Thanks for taking the trouble to post and upload them.

 

Welcome to the forum :)

CCleaner documentation can be found here

https://www.ccleaner.com/docs/ccleaner

Support contact

https://support.piriform.com/hc/en-us/requests/new

support@ccleaner.com

 

Link to post
Share on other sites

The devs read these posts so will see your dump files.

 

Thanks for taking the trouble to post and upload them.

 

Welcome to the forum :)

 

Thanks for your prompt reply! I forgot to provide the ESSENTIAL information of course:

 

Vista 32 bit (SP2).

 

Regards,

Joe

 

M.Sc, (Electronics)., CCNP., MCSD., MCSE., ITIL., CSA HP-UX., CNA., MCP., CCNA. & Australian National Drag Racing Association Licensed

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...