Jump to content
CCleaner Community Forums

"Fragment of unmovable file" freezes defragmentation at XX%


Recommended Posts

I've ran into the same problem with defraggler 2.5/2.1, which I had ages ago with the version 1.20 (see "Defragmenting (0%)" forever).

The problem details:

1) The drive has ~25% of free space.

2) Windows XP SP3 32-bit.

3) Lenovo B550 with 320 GB drive.

 

The defragmentation was running just fine up to 60%, where it stuck for a long time and didn't moving forward...

The process loads both CPU cores up to ~50%.

Restarting defraggler, rebooting the system don't help - the process sticks at the same location.

 

The log file (generated with /debug key) is attached.

Link to post
Share on other sites
  • Moderators

No log file attached. Please try to re-upload (be sure to click attach this file after choosing the file)

 

ADVICE FOR USING CCleaner'S REGISTRY INTEGRITY SECTION

DON'T JUST CLEAN EVERYTHING THAT'S CHECKED OFF.

Do your Registry Cleaning in small bits (at the very least Check-mark by Check-mark)

ALWAYS BACKUP THE ENTRY, YOU NEVER KNOW WHAT YOU'LL BREAK IF YOU DON'T.

CCLEANER, RECUVA, DEFRAGGLER AND SPECCY DOCUMENTATION CAN BE FOUND AT  https://support.piriform.com/hc/en-us and  https://www.ccleaner.com/docs

Pro users file a PRIORITY SUPPORT request at https://support.piriform.com/hc/en-us/requests/new

link to WINAPP2.INI explanation

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...