Jump to content
CCleaner Community Forums
Andavari

SpywareBlaster update fails

Recommended Posts

I'm wondering if anyone else is having issues with SpywareBlaster failing to check for updates?

 

Edit:

Uninstalling and re-installing doesn't fix it on my end so I'm thinking perhaps their update server is down.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get:

 

No updates available.

 

There are no new updates available. You have the latest protection.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same as kroozer.

Mine shows the database loaded as 11/29/10. Seems about right, it updated (manually) 2 or 3 times in that period after a long period of "no updates available".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the responses. From the topic on their forum it looks like I'm not the only one with the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That one poster brought up a suspicion of mine after the Avira AntiVir "big" update the other day. Will just have to wait and see.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've resolved the problem on my end by removing Avira AntiVir and replacing it with Microsoft Security Essentials. Hmm, after installing MSE my computer is now running more smoothly too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...