Jump to content
CCleaner Community Forums
etj

Lost tabs in Firefox

Recommended Posts

I noticed that recently when I shut down my computer and then restarted it, Firefox lost all tabs that were open in last session. (Running FF 3.6.8. Vista Home Premium 32 bit) I recently updated my CCleaner program from v2.34 to v2.35 and I thought this might be the cause. I opened FF and opened 4 tabs, then shut down FF. Reopened FF and all tabs were there. Closed FF. Ran CCleaner v2.35. Reopened FF and tabs were gone. I then uninstalled CCleaner v2.35 and installed v2.34. Opened FF and opened 4 tabs, shut down FF and reopened FF and all tabs were there. Shut down FF and ran CCleaner v2.34. Reopened FF and all tabs are there.

 

It appears that CCleaner v2.35 is removing a file from FF that is needed to reopen the tabs from last session. Is there any way to correct this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I noticed that recently when I shut down my computer and then restarted it, Firefox lost all tabs that were open in last session. (Running FF 3.6.8. Vista Home Premium 32 bit) I recently updated my CCleaner program from v2.34 to v2.35 and I thought this might be the cause. I opened FF and opened 4 tabs, then shut down FF. Reopened FF and all tabs were there. Closed FF. Ran CCleaner v2.35. Reopened FF and tabs were gone. I then uninstalled CCleaner v2.35 and installed v2.34. Opened FF and opened 4 tabs, shut down FF and reopened FF and all tabs were there. Shut down FF and ran CCleaner v2.34. Reopened FF and all tabs are there.

 

It appears that CCleaner v2.35 is removing a file from FF that is needed to reopen the tabs from last session. Is there any way to correct this?

Had the same problem - Try CCLEANER >APPLICATIONS > FIREFOX or CHROME & untick SESSIONS.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had the same problem - Try CCLEANER >APPLICATIONS > FIREFOX or CHROME & untick SESSIONS.

 

Jack

 

Thanks for the answer. It worked. It is not good when updates add some new feature and automatically enable it without telling the user what is going to happen. Sort of like MSoft.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the answer. It worked. It is not good when updates add some new feature and automatically enable it without telling the user what is going to happen. Sort of like MSoft.

Glad it worked for you.

Have done numerous CC updates in the past, but this is the 1st time I've had a problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for letting us know, MrG will read it. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...