Jump to content
CCleaner Community Forums
Sign in to follow this  
aqua

Blue screen, plug and play

Recommended Posts

ok guys finally i'm back.

my pc is old,dell dimension 8200,xp-pro,768rdram[old and expensive too],sp3

yesterday i wa having freezings in firefox 3.5..i remember i was reading a post here about another site talking about disabling services for gaining memory and speed,,it was working fior few hours then the freezing,,well no complain..

this morning i had the bsod stop at 0x0000000A[OX00000016,0X00000002,0X000000008,0X804DBDA30

 

i couldn't boot to windows..then i decided to wipe hd out...after it finish,,let pc rest for 1 hour,,then when trying to reinstall OS,,..after first screen i get "plug and play configuration error"...check F1 and F2 .. didn't know whatto do in this case.

 

-the i rememberd on one ocasion, i read that i had to remove the pci slot card usb2.o....did it and it started installing..after 10 min. again another bsod ..damm."didn;t record it.

 

i open pc case again and clean whatever i could and remove ram,devices and reinstalled then.

 

this time it finished installing OS..after that i got this message about recover froma serious error..-look at the picture-

now pc is working ok,,,but if this happen again.."the plug and play...."

..what can i do.....

 

--should i use a program like true acronis image in case i have this kind of problems when reinstalling OS.....or

thanks

post-28636-1247026847_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...