Jump to content

Vista X64 bit / Not defragging completely


mercyfulfate

Recommended Posts

post-28348-1241288405_thumb.jpg

Defraggler is not defragging my C: drive completely. It leaves it at about 29% fragmented. It also seems to have eaten up some of my space on the hard drive.

I know this forum had a topic about this subject previously but i am unable to locate the thread.

I am running

Windows Vista Ultimate 64x bit.

Hard Drive is 220.4 GB

3 GB Ram

Not really sure what if any technical specs of my laptop are needed so if they are needed feel free to ask me for them if they will aid in solving this issue.

I attmepted to add a attachment with a screen capture of Defraggler and what it shows me when I run it.

Thanks in advance if anyone can help me.

post-28348-1241288405_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

It seems that all these files are system restore files

delete those and they will dissapear (latest build of CCleaner has a function to delete them)

you may want to keep 1, just in case your computer gets messed up..

 

king moeha

A question is never dumb, the person who asks it is.

 

system: Windows Vista home premium sp1, 4 GB RAM, Intel Core 2 quad cpu Q9400 2.66 GHz, Nvidia GeForce 9800 GTX/9800 GTX+

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.