Jump to content
CCleaner Community Forums
Mjark

CCleaner won?t run

Recommended Posts

Hi All,

Yesterday I installed CCleaner with ccsetup121.exe (so I guess version 1.21).

After running it it immediately crashes. Closes itself and get the following report:

 

(see attachment)

 

I have read some threads about VB modules, but it doesn?t seem to be related with that.

 

If anyone can help me... would be great.

 

thanks,

 

Mjark

appcompat.txt

appcompat.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
reinstall??

 

 

 

 

Yeah.... didn't work.

- Installed VBRun6

- Installed previous versions (1.20 and 1.19)

- Installed new Java

- Disabled Script Blocking in NAV

 

No luck so far..... more ideas, anybody?

 

Mjark

Share this post


Link to post
Share on other sites

You may need to restart Windows after installation.

 

If restarting Windows doesn't help try this:

1. Uninstall it.

2. Empty the web browser cache for the web browser you're using and then restart Windows.

3. Download the setup file again and reinstall.

 

You said you installed VBRun6, however did you install the most recent version here: Visual Basic Run-Time v6.0 Service Pack 6.

Share this post


Link to post
Share on other sites
You may need to restart Windows after installation.

 

If restarting Windows doesn't help try this:

1. Uninstall it.

2. Empty the web browser cache for the web browser you're using and then restart Windows.

3. Download the setup file again and reinstall.

 

You said you installed VBRun6, however did you install the most recent version here: Visual Basic Run-Time v6.0 Service Pack 6.

 

 

 

 

Thank you for your reply,

 

Yes I did install that version of VB Runtime.

 

I will try the rest of your suggestions.

 

Didn?t the included textfile make sense to anybody? Can I get some useful information out of that?

 

thanks,

Mjark

Share this post


Link to post
Share on other sites
Didn?t? the included textfile make sense to anybody? Can I get some useful information out of that?

 

 

 

The only person I think who can properly debug it and fully understand what's going on is the CCleaner developer MrG.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try this.

 

Start, Run...

regsvr32 "C:\Program Files\CCleaner\CCSubTimer.dll"

regsvr32 "C:\Program Files\CCleaner\CCSystem.dll"

regsvr32 "C:\Program Files\CCleaner\CCListView.ocx"

regsvr32 "C:\Program Files\CCleaner\CCTab.ocx"

regsvr32 "C:\Program Files\CCleaner\CCTreeView.ocx"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Try this.

 

Start, Run...

regsvr32 "C:\Program Files\CCleaner\CCSubTimer.dll"

regsvr32 "C:\Program Files\CCleaner\CCSystem.dll"

regsvr32 "C:\Program Files\CCleaner\CCListView.ocx"

regsvr32 "C:\Program Files\CCleaner\CCTab.ocx"

regsvr32 "C:\Program Files\CCleaner\CCTreeView.ocx"

 

 

Even that didn't work... is there need for having any SP installed?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Even that didn't work... is there need for having any SP installed?

 

I also noticed that I still have some NPROTECT folders in my recycle bin even though it has been long since I uninstalled Norton Systemworks....

 

could that have anything to do with it?

 

Mjark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...