Jump to content
CCleaner Community Forums
Sign in to follow this  
incy wincy

spyware blaster

Recommended Posts

I was in the forum earlier today, as advised I downloaded spyware blaster with no probs however since then it has just taken me over 10 minutes to get back on here with the opening page freezing then disappearing just a coincidence?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It does indeed sound like a coincidence. All it's doing is blocking tracking cookies and bad sites.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The CCleaner Forums were running very slow earlier today, therefore it most likely isn't a SpywareBlaster issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
The CCleaner Forums were running very slow earlier today, therefore it most likely isn't a SpywareBlaster issue.

 

 

 

It seemed like half the net was that way.

Share this post


Link to post
Share on other sites
The CCleaner Forums were running very slow earlier today, therefore it most likely isn't a SpywareBlaster issue.

 

 

 

Thank god it wasn't only me ! I thought I'd done something wrong :lol:

p.s everything is running as normal now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...