Jump to content
CCleaner Community Forums
Sign in to follow this  
oli

gpf while playing americas army

Recommended Posts

Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01]

 

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2803 MHz with 511MB RAM

Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (5216)

 

General protection fault!

 

History: FActorSceneNode::Render <- UCanvas::execDrawActorClipped <- (AAPersonnelJacket_Weapon Package.AAPersonnelJacket_Weapon @ Function AGP_Interface.AAPersonnelJacket_Weapon.InternalDraw : 025B) <- UObject::ProcessEvent <- (AAPersonnelJacket_Weapon Package.AAPersonnelJacket_Weapon, Function AGP_Interface.AAPersonnelJacket_Weapon.InternalDraw) <- UObject::ProcessDelegate <- GUITabControl::Draw <- (AAGUITabControl Package.AAGUITabControl) <- UGUIMultiComponent::DrawControls <- (AAPersonnelJacketPanel Package.AAPersonnelJacketPanel) <- GUIMultiComponent::Draw <- (AAPersonnelJacketPanel Package.AAPersonnelJacketPanel) <- UGUPanel::Draw <- (AAPersonnelJacketPanel Package.AAPersonnelJacketPanel) <- GUITabControl::Draw <- (GUIVertTabControl Package.GUIVertTabControl) <- UGUIMultiComponent::DrawControls <- (AAMainMenu Package.AAMainMenu) <- GUIMultiComponent::Draw <- (AAMainMenu Package.AAMainMenu) <- GUIPage::Draw <- (AAMainMenu Package.AAMainMenu) <- GUIController::NativePostRender <- UInteractionMaster::MasterProcessPostRender <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- Level Untitled <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 796D7241 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

 

any one know what has caused this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No idea, but besure you have the latest DirectX. Check if there are any patches for the game. And be sure you have latest graphics drivers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Those happen a lot with the game, ignore it and keep playing. (It's what they say on the forums for AA as well.) Check your drivers for your graphics card to be sure they're up-to-date.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...