Jump to content
CCleaner Community Forums

Defraggler Hangs....What is wrong?


Recommended Posts

I'm using version 1.03.093. on Windows Vista Ultimate SP1. When I am analyzing or defraging, Defraggler hangs at 92% and goes no further. I uninstalled and reinstalled with the same outcome. What is wrong? Any suggestions?

Link to post
Share on other sites
Try tο install the 1.02.085 version and try again

 

You can download older version from here

 

Nope. Didn't work. Still 92%. I went down one version and it still hangs. This is when it is building the file list and the circle continues to go but nothing happens. I have let it run all night and came back to it in the morning and still the same.

Link to post
Share on other sites
Nope. Didn't work. Still 92%. I went down one version and it still hangs. This is when it is building the file list and the circle continues to go but nothing happens. I have let it run all night and came back to it in the morning and still the same.

Hi JohnC01,

Welcome to the forums ! :D

Thanks for reporting your Windows Vista Ultimate SP1 problem. You can help us solve these Vista Ultimate problems.

You need to use this thread and submit the Defrag debug report.

 

Defraggler debug mode, What it is and how to use it...

http://forum.piriform.com/index.php?showtopic=12840

 

Thanks in advance for submitting your "debug" report. Good luck,

:) davey

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...