Jump to content
CCleaner Community Forums
MuertoKo

Says 800 Mb ready to be cleaned and just clean 2 U_U

Recommended Posts

It's just like this, When I click on Analize, it says I have nearly 800 Mb to be cleaned, then, When I click Execute, it just deletes 2 Mb... Same problem every time I restart and use CCleaner :S

 

My O.S. is Windows Profesional x64.

 

Any solution or idea? Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try to disable Options -> Advanced -> only delete files in windows temp folders older than 48 hours.

 

This helped on my computer.

 

 

But on your own risk. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
It's just like this, When I click on Analize, it says I have nearly 800 Mb to be cleaned, then, When I click Execute, it just deletes 2 Mb... Same problem every time I restart and use CCleaner :S

 

My O.S. is Windows Profesional x64.

 

Any solution or idea? Thanks!

Hello MuertoKo,

Some users have this problem and if they specify option at Options > Advanced Check options to Show detailed log then it seems to work.I have also seen in some cases where just the opposite works.This is just a workaround not a required setting.

Hope it works for you, Let us know what happens.Your detailed feed back will help to get this "bug" fixed.

:) davey

Edited by davey

Share this post


Link to post
Share on other sites

It was the 48 hout matter >_<

 

My temp's are more than 48 hours old but they weren't cleaned! (For example, I haven't used Nero for nearly a month and a hughe part of the Temp files that were not deleted (800 Mb!) were from Nero!

 

See?

 

Thanks for quick reply >_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...