Jump to content
CCleaner Community Forums

Some files don't want to be deleted


Recommended Posts

Hi all,

 

Till I began to use CCleaner, each time I try to delete traces, nothing was left behind, but today, some files don't want to be cleaned ...

 

Here is the report I obtain after having clicked on the Analyze button :

 

 

ANALYSIS COMPLETE - (0.346 secs)

------------------------------------------------------------------------------------------

25,50KB to be removed. (Approximate size)

------------------------------------------------------------------------------------------

 

Details of files to be deleted (Note: No files have been deleted yet)

------------------------------------------------------------------------------------------

C:\Documents and Settings\Claude Renaud\Local Settings\Temp\nsw177.tmp\newadvsplash.dll 8,50KB

C:\Documents and Settings\Claude Renaud\Local Settings\Temp\nsw177.tmp\registry.dll 17,00KB

------------------------------------------------------------------------------------------

I tried several times but the same result appear, 0 file were moved ...

 

Is it normal ?

Link to post
Share on other sites
It's probably the 'Don't delete temp files less than 48 hrs old' option. Try later, or untick the box.

 

Rgds.

 

Thank but this box is unchecked.

I retried several time and in fact all files were deleted, so I really don't know what happened ...

Link to post
Share on other sites
Hi all,

 

Till I began to use CCleaner, each time I try to delete traces, nothing was left behind, but today, some files don't want to be cleaned ...

 

Here is the report I obtain after having clicked on the Analyze button :

ANALYSIS COMPLETE - (0.346 secs)

------------------------------------------------------------------------------------------

25,50KB to be removed. (Approximate size)

------------------------------------------------------------------------------------------

 

Details of files to be deleted (Note: No files have been deleted yet)

------------------------------------------------------------------------------------------

C:\Documents and Settings\Claude Renaud\Local Settings\Temp\nsw177.tmp\newadvsplash.dll 8,50KB

C:\Documents and Settings\Claude Renaud\Local Settings\Temp\nsw177.tmp\registry.dll 17,00KB

------------------------------------------------------------------------------------------

I tried several times but the same result appear, 0 file were moved ...

 

Is it normal ?

 

Bonjour ? vous,

 

Please read the post 25 in the topic "bug with version 2.02 and 2.03", may be you have the same problem than me (I am French) and other people with an accent in the username like "?" for exemple (propri?taire).

The bug has been replicate by "CCleaner bug fixer team" and will be fixed with the next version. If it's the same bug, you uninstall the version 2.03 and on the site filehippo, you can install the version 2.01507, it works correctly and wait for the new release. Joyeux N?el :rolleyes:

Link to post
Share on other sites
Bonjour ? vous,

 

Please read the post 25 in the topic "bug with version 2.02 and 2.03", may be you have the same problem than me (I am French) and other people with an accent in the username like "?" for exemple (propri?taire).

The bug has been replicate by "CCleaner bug fixer team" and will be fixed with the next version. If it's the same bug, you uninstall the version 2.03 and on the site filehippo, you can install the version 2.01507, it works correctly and wait for the new release. Joyeux N?el :rolleyes:

 

Thankx !!!

 

Sympa de voir des fran?ais sur un site anglophone ...

Link to post
Share on other sites
Thankx !!!

 

Sympa de voir des fran?ais sur un site anglophone ...

 

;) Hi Claude

 

Have you read the post 25, on my topic "bug version 2.02 and 2.03", an other CCleaner user is "Babac", he is Qu?b?quois from Montreal. This bug was very difficult to replicate, because, a lot of users over the world haven't it. C'est un bug al?atoire. CCleaner team is great, they have work a lot to replicate it. On my side the non-unicode caract?re n'est pas reconnu by version 2.02 et 2.03 : my username is HP_Propri?taire, (other people have a character problem), the program is failed with the "?" or other characters. I am waiting for the next released, because CCleaner is a great program. I think, it's your problem, because you have a french PC or portable. (have you install version 2.01507 ?).

See you soon, quelle ville habitez-vous ? B)

Link to post
Share on other sites
;) Hi Claude

 

Have you read the post 25, on my topic "bug version 2.02 and 2.03", an other CCleaner user is "Babac", he is Qu?b?quois from Montreal. This bug was very difficult to replicate, because, a lot of users over the world haven't it. C'est un bug al?atoire. CCleaner team is great, they have work a lot to replicate it. On my side the non-unicode caract?re n'est pas reconnu by version 2.02 et 2.03 : my username is HP_Propri?taire, (other people have a character problem), the program is failed with the "?" or other characters. I am waiting for the next released, because CCleaner is a great program. I think, it's your problem, because you have a french PC or portable. (have you install version 2.01507 ?).

See you soon, quelle ville habitez-vous ? B)

 

Yes I read it....

But I will stay with this version as this appear ramdomly.. and do not seem to be so critical after all.

And apparently there are no unicode characters in paths CCleaner could not delete, so I don't kno if it is the same problem ...

 

 

You are right when you say that CCleaner is a very good program.

Their program are so good I installed all three of them and I have made a donation to support their development too !!!

P.S. I leave in Dijon, c?te d'or...

Link to post
Share on other sites
Yes I read it....

But I will stay with this version as this appear ramdomly.. and do not seem to be so critical after all.

And apparently there are no unicode characters in paths CCleaner could not delete, so I don't kno if it is the same problem ...

 

You are right, may be it's not the same problem. I have just proposed my "bug", same bug of few french language people, concerned by "non-english characters". However, it seems, only a few people is concerned by this bug, it's the problem. We must wait for the new release, and see if the problem is completely fixed. (I hope). Regards

Link to post
Share on other sites
You are right, may be it's not the same problem. I have just proposed my "bug", same bug of few french language people, concerned by "non-english characters". However, it seems, only a few people is concerned by this bug, it's the problem. We must wait for the new release, and see if the problem is completely fixed. (I hope). Regards

 

Perhas not the same but a similar one as the problem just reoccurred today ...

And the strange thing there is that the problem reappeared with the same files !

Link to post
Share on other sites
Perhas not the same but a similar one as the problem just reoccurred today ...

And the strange thing there is that the problem reappeared with the same files !

Hello

You have edited your Fai address with your profil, can you give me the authorization to communicate directly with you, in French, I will give you an address where you will explain your problem. It will be better for fixing your bug.

(I cannot give this address on the forum)

Link to post
Share on other sites
Hello

You have edited your Fai address with your profil, can you give me the authorization to communicate directly with you, in French, I will give you an address where you will explain your problem. It will be better for fixing your bug.

(I cannot give this address on the forum)

 

No problem ...

MSN preferably ... as it will be instantaneous !

Link to post
Share on other sites
Perhas not the same but a similar one as the problem just reoccurred today ...

And the strange thing there is that the problem reappeared with the same files !

 

did you have received my message, and have you sent all informations to CCleaner, to fix your bug ? "No bug Fixer" on your post , an advanced member, Davey, ask me yesterday, by internal message to communicate all my informations, I think I do it, and do my best to help you. But, informatic is not my field. I cannot do more. I think Davey can do something for you ?

May be, Davey can send a message directly to the moderator "Hazelnut",or to the Aministrator 'Mrg", they can inform directly "CCleaner staff "bug fixer", to help you.

My bug is normally fixed, and I am waiting for the new release.

This is my last message with you. Hope your bug will be fixed very soon ;) Regards

Link to post
Share on other sites
did you have received my message, and have you sent all informations to CCleaner, to fix your bug ? "No bug Fixer" on your post , an advanced member, Davey, ask me yesterday, by internal message to communicate all my informations, I think I do it, and do my best to help you. But, informatic is not my field. I cannot do more. I think Davey can do something for you ?

May be, Davey can send a message directly to the moderator "Hazelnut",or to the Aministrator 'Mrg", they can inform directly "CCleaner staff "bug fixer", to help you.

My bug is normally fixed, and I am waiting for the new release.

This is my last message with you. Hope your bug will be fixed very soon ;) Regards

 

Yes, sorry for not having answered before, I well received your message...

No, I have no sent my information yet...

The workaround I found for the moment, because in fact those file are locked and can not be unlocked even with unlocker, is to reboot my machine one time per day...

Link to post
Share on other sites

Hi Claude and scapin,

I was not sure if you saw this post by Mr.G.

I thought I would post it here for your enjoyment.

Best Wishes,

I hope your fix is in the new vesion !!! HAPPY NEW YEAR !!!!

:) davey

 

We think you'll be much happier with the speed in the new release, coming next week. :)

 

MrG

Link to post
Share on other sites
The workaround I found for the moment, because in fact those file are locked and can not be unlocked even with unlocker, is to reboot my machine one time per day...

Claude, it's not my last message, un conseil si vous permettez, the next version will arrive in few days I am not very sur that the staff CCleaner have time, now to replicate your bug, because I suppose a new release is a lot of work, install this new version, and you will see if the bug reoccured.

If it's , you will see with the CCleaner staff. On my side I think its best way.

 

Just 2 questions, have you work with version 2.01507, before, if it's not the case, try to load it and see if you have the same problem, because this version was correct for all users, other question, are you sur that this file can be deleted, have you try to delete it manually in windows ?. Forget this last question if you consider it stupid. (I just try to search with you why the same file ? each time). May be you can search in windows the source of the file (shared or use by another user). Good news, your topic is now "pink" (means hot topic) ;)

Link to post
Share on other sites
Hi Claude and scapin,

I was not sure if you saw this post by Mr.G.

I thought I would post it here for your enjoyment.

Best Wishes,

I hope your fix is in the new vesion !!! HAPPY NEW YEAR !!!!

:) davey

Davey

Thank you a lot, I appreciate your help, I am waiting for the new version, All my Best Wishes :rolleyes:

Link to post
Share on other sites

Hi Again,

Just wanted you to understand that I am just another member of this forum just as you are.

We help each other out as much as we can.

 

The tough work of programming is done behind the scenes. These guys along with the Moderators and Power members provide us with valuable knowledge,experience and advice.

 

Our thanks go out to all of them!!!!! :D:D:D

 

:) davey

Link to post
Share on other sites
Hi Again,

Just wanted you to understand that I am just another member of this forum just as you are

:) davey

:D

Davey, sorry for the mistake, with your title "Advanced member", and the private message that you had sent to me, I had thought that you belong to the Piriform team. Sorry again. Best Wishes for the New Year ;)

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...