Jump to content

July Desktops


rridgely

Recommended Posts

It doesn't show up. Neither with Opera or IE7.

That's strange. Do you think it matters if you have 2 browsers on your machine that it might affect it in someway? Hazelnut has opera too and had the same problem as you. She couldn't see my pic of the webtv on the 'Avatar' topic in the lounge, but everyone else could. I've had absolutely no problem viewing everyones pics here. I'm using IE-7 with no other browsers on my machine.

 

Edit

 

No the sites fine, the picture is showing up right now too. It's a browser issue.

Link to comment
Share on other sites

Didn't worked with IE7 either. Having 2 browsers should not affect.

 

EDIT: Can't go to that site with IE7 either. Clear your cache and try then go to that site. Maybe you can now go, because site is cached.

I just cleaned the cache and restarted IE and it's still just fine.

 

I think we're messing up this desktop topic with our discussion, let's take it to PM.

Sorry everyone for the inconvenience.

Link to comment
Share on other sites

How do you explain that it doesn't work with IE either?

In your case I don't know. I just know that I don't have this problem and I have IE7 with no other browsers on my machine. That's the only difference between me and Hazelnut and you. BTW, there is another person with opera that's having right-click spell checker problems. It seems he can't make it work on this site. It's in the lounge under browser problems.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Sorry guys, but I'm here with Firefox and I can see his desktop picture fine, and have seen it since he posted it.

 

The mystery deepens. Spooky..........

 

 

 

Edit: Even copied the link from pic properties, pasted it in the address bar and went straight to site.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

All I get is a little block that says image.

I right click and chose copy image address (opera) and get this

 

http://www.wtv-zone.com/runawayhorses/foru...s/desktop01.gif

 

but when I paste it into browser just get errror message. Same in IE7

 

Support contact

https://support.piriform.com/hc/en-us/requests/new

support@ccleaner.com

 

Link to comment
Share on other sites

All I get is a little block that says image.

I right click and chose copy image address (opera) and get this

 

http://www.wtv-zone.com/runawayhorses/foru...s/desktop01.gif

 

but when I paste it into browser just get errror message. Same in IE7

 

Exactly same here. Opera is my default browser. Tried with IE7 also, no joy. Problem is the www.wtv-zone.com Web site. Can't go to that site, neither with Opera or IE.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.