Jump to content
CCleaner Community Forums

ukbadge

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ukbadge

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Funny thing is, the one on my laptop is the free version and the one on my PC, which is the registered version, is the one with the problem.
  2. I'm not sure whether this is much of a problem but it bugs me when I don't know why. CCleaner does this everytime on my PC. Under 'custom clean' I click on analyze and it comes up with an approximate figure. I then click clean and the final figure cleaned is almost 4 x the analyzed figure. For example the last time I ran it it said analyze: 344mb and cleans 1.235mb. It doesn't happen on my laptop.
  3. Ok thanks. Off on holidays tomorrow so it will go quiet from this end.
  4. Slim version installed ok.
  5. Don't know if it is relevant but I do have Malwarebytes 3.5.1
  6. Will try that. Funnily enough it has just happened again.
  7. Nothing happens. Windows just asks me whether I want to remove old icon. Checked folder and most of CC has disappeared. Not sure whats doing it. I am installing 5.43.150.6520 (as administrator) and activating it. It then asks me to update to .....6522. On installation of the update I get 'error opening Ccleaner64.exe'. I click ignore and it install aand seems to run ok.
  8. Funnily enough this has just happened to me for the 2nd time (over the last few weeks). Just completely disappears, with just a white icon. I don't have norton's.
×
×
  • Create New...