Jump to content
CCleaner Community Forums

rschneider

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rschneider

  1. The HDD I refer to in my original post has a highly fragmented C: drive (42%), and needs the robust defrag accorded to HDDs. ADDITIONAL INFO: Defraggler incorrectly reports all 3 NTFS partitions on this HDD as SSD - "HOWEVER", it correctly reports the FAT32 OEM Tools partition as HDD. (That's right, 1 drive with 4 partitions, with 3 being reported incorrectly as SSD, and 1 partition - the FAT32 one - reported correctly as HDD). - Maybe this info may help Piriform devs get some insight into the bug. With 42% fragmentation, I need the robust defrag accorded to HDDs. But I don't trust D
  2. BOTH Speccy v1.32.740 AND Defraggler v2.22.995 are misidentifying a WD Black 750GB HDD an an SSD. The drive is Western Digital WDC WD7500BPKX-22HPJT0. It was manufactured Aug 2014, so is nothing new to the tech world - it is a multiplatter rotatating disk HDD. WHY are both Speccy and Defraggler misidentifying it as an SSD? Defraggler has had this bug since v2.07 back in 2011, if not earlier. WHY hasn't this bug been fixed? By the way, I've used Speccy, Defraggler, CCleaner, and Recuva for MANY years, and have been a Piriform evangelist also for several years (and I install your products on com
  3. BOTH Speccy v1.32.740 AND Defraggler v2.22.995 are misidentifying a WD Black 750GB HDD an an SSD. The drive is Western Digital WDC WD7500BPKX-22HPJT0. It was manufactured Aug 2014, so is nothing new to the tech world - it is a multiplatter rotatating disk HDD. WHY are both Speccy and Defraggler misidentifying it as an SSD? Defraggler has had this bug since v2.07 back in 2011, if not earlier. WHY hasn't this bug been fixed? By the way, I've used Speccy, Defraggler, CCleaner, and Recuva for MANY years, and have been a Piriform evangelist also for several years (and I install your products on com
  4. I updated to Speccy v1.24.632 today; I was previously using v1.16 for more than a year. SPECCY 1.24 DOES NOT DISPLAY ANY GPU TEMP, WHILE THE OLD VERSION I USED (v1.16) ALWAYS DID, AND ACCURATELY. [Laptop Integrated graphics: 128MB NVIDIA GeForce 7000M / nForce 610M (HP)] Speccy users since about v1.20 have been reporting that Speccy no longer reports GPU temperatures - THIS IS A LONG-TERM BUG IN SPECCY THAT PIRIFORM HAS BEEN AWARE OF, BUT HAS NOT FIXED. Piriform should tell us what is going on - why this has taken so long for them to effectively address the issue - and how long us
×
×
  • Create New...