Jump to content
CCleaner Community Forums

Olav the Viking

Experienced Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Olav the Viking

  • Rank
    Member
  • Birthday 28/04/1947

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Clarkston, WA
  • Interests
    Home Engineering Projects & Raptors. (Too long to describe here - See my Bio).
  1. I just stumbled upon this post while researching "Defraggler Slow" relating to the problems that appear to have surfaced since the release of Version 2.20. It's early in the morning, I've been up all night trying to get a PC out to my friend's grand kids, but I had to leave my 2 cents here as a comment before I hit the rack. I agree with everyone who thinks that the new GUI draws a 46" vacuum! I cannot understand what caused the trend in recent years away from good looking, crisp, easy to use interfaces to the "new look" of fuzzy, bland pages that lack definitive borders, etc. I guess this
  2. I started to do a post Win7 Pro installation defrag after I had just installed Defraggler 2.20. It ran extremely slow and it didn't appear to be defragmenting anything after a few hours. I uninstalled 2.20 and went back to 2.19; that one completed in short order. On another note, on my WinXP web server, 2.19 would not defrag; it kept doing the benchmark checks no matter what I did to the defrag settings. Since my settings are always in the ini file, I just uninstalled 2.19, went back to 2.18, which, I assume, used the same ini file settings since the same settings were still there when 2.18 st
  3. I have a Dell Latitude D830 with 2 batteries; the standard 9-cell battery plus a 2nd media bay battery that goes into the DVD drive slot when the drive is removed. Both batteries are reported correctly on my desktop background with the Sysinternals BGInfo program: • Battery Name(s): DELL 00 DELL 00 • Battery Charge(s): 100 105 % The following tags are being used to report this data: <Battery Name> WMI Query SELECT Name FROM Win32_Battery <Battery Charge> WMI Query SELECT EstimatedChargeRemaining FROM Win32_Battery Specy reports the battery data like thi
  4. I attempted to upload both the unreadable and readable .Speccy files . . . but the upload was unsuccessful if I use the .Speccy file type: I renamed the xxxxxx.Speccy files xxxxxx.doc. Rename them back to xxxxxx.Speccy after downloading them for testing . . . DELL4600 20Nov2010 1715 1.07.205.doc 2005P4XP 20Nov2010 1544 1.02.156.doc 2005P4XP 20Nov2010 1548 1.06.191.doc 2005P4XP 20Nov2010 1552 1.05.183.doc 2005P4XP 20Nov2010 1608 1.06.191.doc
  5. Speccy Forum 20Nov2010.txt - 20Nov2010 18:09 I have reported a similiar problem about the hard drive data stopping at the last (in my case 2nd) hard drive. See forum post My link I then started to do some more troubleshooting/analysis . . . With regards to using Speccy to view files from another PC, or earlier saved snapshots from the same PC, it appears that data from other PCs can be loaded and displayed with version 1.07.205 or 1.06.191 OK. I have found out, however, that 4 different releases of Speccy I tested (1.07.205, 1.06.191, 1.05.183, and 1.02.156) were NOT able to load
  6. I have the same (or a similiar problem), Speccy 1.06.191. I just added a 2nd monitor today. 1st monitor is a Dell 2007FP (1600x1200); 2nd monitor is a AOC (1024x768). Speccy reports the monitors like this: Graphics Monitor Name DELL 2007FP on NVIDIA GeForce FX 5200 Current Resolution 1600x1200 pixels Work Resolution 1600x1172 pixels State enabled, primary, output devices support Monitor Width 1600 Monitor Height 1200 Monitor BPP 32 bits per pixel Monitor Frequency 60 Hz Device \\.\DISPLAY1\Monitor0 Name DELL 2007FP on NVIDIA GeForce FX 5200 [color="#FF0000"]&l
  7. Defraggler Forum 20Jun2010.txt - 21Jun2010 11:59 I just downloaded and installed Defraggler version 1.20.201 today. I immediately saw that the last button of the Edit Drive Map Colors window [Green] is partly on top of the [save] button and the [save] button is on top of the "Files being written" text. I went to another system that still had version 1.19.193 on it to verify that the previous version was OK. It was. Both systems are running the same operating system with all MS updates installed (XP Pro SP3). It appears that the button spacing has been increased with version 20. It sh
  8. Speccy shows the WiFi as "WiFi not enabled" Speccy: 1.01.132 PC: Dell Latitude D830 CPU: Intel Mobile Core 2 Duo T7100 Network You are connected to the internet Connected through Intel® Wireless WiFi Link 4965AGN - Kaspersky Anti-Virus NDIS Miniport IP Address 192.168.145.26 Adapter Type Ethernet WinInet Info LAN Connection Local system uses a local area network to connect to the Internet Local system has RAS to connect to the Internet Wi-Fi Info Wi-Fi not enabled WinHTTPInfo WinHTTPSessionProxyType No proxy Session Proxy Session Proxy By
  9. This is the Registry File (Adobe Fix Acobat 7.0 Reader Icon.reg) I created to fix this problem for Adobe Reader 7.0: 1) Cut/Paste ALL the text BETWEEN the 2 lines to a text editor such as Notepad. ------------------------------------------------------------------------- Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CLASSES_ROOT\acrobat\DefaultIcon] @="C:\\Program Files\\Adobe\\Acrobat 7.0\\Reader\\AcroRd32.exe" ------------------------------------------------------------------------- 2) Edit as necessary ("Acrobat 7.0" must be edited if your version is different) and save
×
×
  • Create New...