Jump to content
CCleaner Community Forums

olopezyes

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About olopezyes

  • Rank
    Newbie
  1. Adavari- I tried the fix and nothing happened. Thanks anyway. I restored up my reg files afterwards just to be sure that I didn't mess around where I shouldn't have. DJLizard- I tried the Dial-a-fix [sweet program! ], but it also did not solve my problem. I tried each section separately, then together. As far as I can tell, it didn't solve this particular problem. When I became ambitious and checked all of the checkboxes, I did receive an error, which I reported to the email address that popped up. Again, thanks for your time, any help would be greatly appreciated. In case you're won
  2. I agree, wikipedia is great. You should also know that wikipedia may be freely edited by users worldwide to correct any information or add to it. This helps it stay completely up to date and correct. Happy searching..
  3. Hi all, I'm a new user of CCleaner. I searched the forums for my problem but to no avail. Here's my problem: I ran a reg issues fix including all but a few minor file associations, and everything seemed to be working fine. However, I attempted to run the windows add/remove module and it either doesn't load (i.e. shows the window and captions, but says 'please wait list is being populated') or takes a very long time to load (10 minutes). This happened immediately after CCleaner cleaned up. I backed up the registry prior to cleanup using the option CCleaner gave me, but when I added the r
×
×
  • Create New...